Hier vind je de markten op Schouwen-Duiveland

19 juli 2024 Pexels

Ieder jaar zijn er op Schouwen-Duiveland een hoop markten te bezoeken. Op deze markten is een ruim aanbod aan accessoires, speelgoed, kleding, eten, drinken en nog veel meer te vinden. In dit overzicht is te zien waar en wanneer er een markt plaatsvindt.

Renesse

Tot en met 31 oktober is elke woensdag van 08.00 tot 15.00 de markt in Renesse te bezoeken. De markt is te vinden op de Kromme en Lange Reke. Er is een uitzondering: de markt vindt op woensdag 31 juli plaats op de Hogezoom, omdat het dan ook kermis is. De markt is er dan tot 16.00.

Gratis parkeren kan op het Transferium van Renesse. Het centrum en de markt zijn vanaf hier op loopafstand.

Zierikzee

Op het Havenplein in Zierikzee is elke donderdag van 09.00 tot 16.00 de markt te bezoeken. Omdat het op 8 augustus ook kermis is op het Havenplein, verplaatst de markt die dag naar de Oude Haven en het Havenpark. 

Gratis parkeren kan op P1 Havenpoort, P2 Hatfieldpark en P3 Scheldestraat. Let er wel op dat sommige parkeerplekken slechts voor vergunninghouders zijn.

Burgh-Haamstede

De wekelijkse markt in Burgh-Haamstede vindt, net als in Zierikzee, op donderdag plaats. Deze markt is er van 10.00 tot 17.00 en bevindt zich aan de Ring en in de Noordstraat.

Er kan gratis geparkeerd worden op Parkeerplaats Kriekemeet. Het kan druk zijn met parkeren op marktdagen, dus overweeg om met de bus vanaf Zierikzee te gaan (lijn 133 richting Middelburg). Deze stopt op dezelfde parkeerplaats. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de markt.